URGENT

RiP torna als orígens i ja prepara un nou calendari de nus.

Compartiu aquesta història

L’any 2004 es presentava el primer calendari editat per la Revista Independent de PLF, el RiP. Va ser el focus d’atenció de mitjans de comunicació i de les converses entre els palafollencs. En aquella primera experiència hi apareixien palafollencs coneguts i amb càrrecs de responsabilitat en els diferents mesos de l’any 2005. La diferència és que estaven nus.

Des de llavors, cada any el RiP ha organitzat iniciatives diferents per celebrar el canvi d’any. Hi ha hagut més calendaris amb molta més gent, i agendes igualment amb fotografies de palafollencs nus, ja sigui de dones embarassades o bé amb famílies.

L’any passat van ser uns punts de llibre amb imatges de 360º de diferents places de PLF.

Enguany, pel 2010, el RiP torna a plantejar-nos un nou calendari on recupera els nus de palafollencs. Lluís Grebol, membre del RiP, explicava al programa En Xarxa de RP, que les reunions per decidir què fan comencen tot just a principis d’any.

Segons es va avançar el nou calendari incorporarà nus i imatges de PLF
Les fotos pel calendari del 2010 ja s’estan fent, però encara hi ha vacants per alguns mesos, ho expliquen el mateix Grèbol i en Lluís Hernández.

El calendari es regalarà a cada palafollenc a finals d’aquest any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics