La portaveu d’ERC al Parlament Anna Simó visita demà Malgrat de Mar.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el context actual de desafecció política, i ja encarats a les properes eleccions al parlament de Catalunya, ERC ha iniciat una campanya que sota el nom de “Un pas endavant. Esquerra respon” està duent a terme un seguit d’actes de proximitat dels seus representants, per tal d’acostar la política i els polítics a la societat catalana i mirar de resoldre i compartir les inquietuds que puguin sorgir.

En aquest context la secció local d’Esquerra a Malgrat ha organitzat per demà dijous la visita de la portaveu dels republicans al Parlament de Catalunya, Anna Simó.
L’exconsellera oferirà una trobada amb militants, simpatitzants i en general tothom que ho vulgui en un acte on respondrà les preguntes i suggeriments que se li vulguin fer.
La trobada de més d’una hora, es farà a la biblioteca de Malgrat a partir de 2/4 de 9 del vespre i consistirà en realitzar preguntes, de forma anònima i per escrit a la portaveu d’Esquerra, qui anirà responent una a una.
Ahir es va presentar aquesta campanya dels republicans amb el diputat pinedenc Pere Aragonés, i el primer acte es va fer ja aquest cap de setmana passat a Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics