URGENT

La portaveu d’ERC al Parlament Anna Simó visita demà Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

En el context actual de desafecció política, i ja encarats a les properes eleccions al parlament de Catalunya, ERC ha iniciat una campanya que sota el nom de “Un pas endavant. Esquerra respon” està duent a terme un seguit d’actes de proximitat dels seus representants, per tal d’acostar la política i els polítics a la societat catalana i mirar de resoldre i compartir les inquietuds que puguin sorgir.

En aquest context la secció local d’Esquerra a Malgrat ha organitzat per demà dijous la visita de la portaveu dels republicans al Parlament de Catalunya, Anna Simó.
L’exconsellera oferirà una trobada amb militants, simpatitzants i en general tothom que ho vulgui en un acte on respondrà les preguntes i suggeriments que se li vulguin fer.
La trobada de més d’una hora, es farà a la biblioteca de Malgrat a partir de 2/4 de 9 del vespre i consistirà en realitzar preguntes, de forma anònima i per escrit a la portaveu d’Esquerra, qui anirà responent una a una.
Ahir es va presentar aquesta campanya dels republicans amb el diputat pinedenc Pere Aragonés, i el primer acte es va fer ja aquest cap de setmana passat a Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics