2X1 al teatre de Blanes per a socis de Barça i Madrid el dia del clàssic

El futbol és l’entreteniment estrella d’aquest país. I si hi ha un partit estelar a la lliga de futbol espanyola, aquest és el Barça Madrid, com el que es jugarà aquest diumenge.Justament el mateix dia i hora del partit, el teatre de Blanes té programada l’obra de teatre Product, amb David Selvas.És per això que tots els socis del FC Barcelona i el Reial Madrid que comprin una entrada per anar a teatre de Blanes aquest diumenge, en rebran una altra de regal.No serà l’única opció de descompte per aquest diumenge ja que els grups d’entre 5 i 15 espectadors també tindran descomptes per anar al teatre diumenge.

“Product” és una obra dirigida per Julio Manrique que protagonitza el conegut actor David Selvas. RP també regala entrades per aquest espectacle del teatre de Blanes. Sols cal escoltar la programació o consultar la pàgina web del facebook de l’emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics