URGENT

Tot a punt per a la 2a Mostra Gastronòmica de PLF amb les entrades esgotades des de fa setmanes.

Compartiu aquesta història

A partir de les 9 el Teatre de Palafolls tornarà a ser l´escenari encarregat d´acollir la presentació degustació de la 2a Mostra Gastronòmica de Palafolls. En la mostra d’enguany 10 restaurants del municipi ofereixen 20 menús degustació diferents, en el que el protagonisme el tenen 2 productes típics de la nostra terra. Els bolets per una banda i els fesols del Ganxet per l’altre.

Pastís tebi de bolets amb glace de vedella i pinyons, Salpicó de bolets confitats i salmó marinat amb romesco de pistatxos i avellanes. Aquests són dos exemples dels 20 plats que es podran tastar aquest vespre al teatre i elaborats expressament per aquesta mostra. Passada la jornada d’avui, els 10 restaurants participants mantindran a les seves cartes els plats de la mostra fins el 13 de desembre.
Avui a més es presentaran els Palauets. Les postres genuïnes de PLF, de pasta de full i farcida de trufa, nata o crema i que simula la silueta del pavelló esportiu d’Arata Isosaki.

Les 156 entrades posades a la venda es van vendre ens sols dues setmanes, i ja fa dies que no queden localitats disponibles pel certamen d’enguany.

Aquesta nit a més, es comptarà amb Carme Ruscalleda com a mestres de cerimònies de la mostra. La sanpolenca, que aquesta setmana ha refermat les seves 3 estrelles michelin, estarà aquest vespre al teatre compartint taula amb la resta de palafollencs.
La mostra serveix per promocionar la gastronomia del nostre municipi. Ho explica Diego Reverter, del Restaurant reverter 2 de PLF.

La 2a Mostra Gastronòmica Palafolls està organitzada conjuntament entre l´Ajuntament de Palafolls, l´Associació de Comerciants i Empresaris (ACEP), els restaurants participants i Ràdio Palafolls.
Tots els restauradors repeteixen l’experiencia de l’any, molt positiva tan en la promoció com en la realització com destcada Joan Perpinyà de la Pastisseria St Jordi.

Entre els restaurants participants de la 2a mostra hi ha La Cuina d´en Toni, els restaurants Antic Sindicat, Ca l´Estevenet, Casa Oms, el Balconet, El Cep, la Masia Can Gibert i el Reverter II. La pastisseria St Jordi ha estat l’encarregada de l’elaboració dels Palauets

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics