URGENT

Unes 50 paradetes a la Fira d’artesania i complements de Nadal de PLF.

Compartiu aquesta història

L’últim dissabte del mes de novembre arriba a PLF la fira d’artesania i Complements de Nadal que cada any organitza l’ACEP.

L’edició de demà, que serà la 10a, omplirà de nou els carrers del centre del municipi amb una 50a de parades d’alimentació, textil i de complements per a les festes nadalenques. A més algunes botigues del municipi també tindran la seva parada al carrer demà dissabte. Aquest nombre és major al d’edicions anteriors pel que la Fira es continua consolidant. Ho explica el president de l’ACEP, Francesc Tresserres.

La fira ocuparà, com ja és tradicional part de l’Avd Costa Brava, Francesc Macià i carrer Major, pel que quedarà prohibit circular-hi i estacionar-hi, mentre duri la Fira d’enguany.

La fira començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 del vespre.
RP, que dóna suport a aquesta Fira, també hi serà present amb l’emissió en directe, per 4r any consecutiu, del programa Las Cosas de Ines des de la carpa de la nostra emissora, que durant tot el dia amenitzarà la jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics