URGENT

El castell de PLF tindrà el seu Pla director redactat a mitjans de l’any que ve .

Compartiu aquesta història

Aquesta és la previsió que feia divendres el regidor de cultura, turisme i mitjans de comunicació de PLF Xavier Dalmau a aquesta emissora.

La fortalesa està pendent de la realització d’aquest pla director que haurà de definir quin serà el seu futur, en tan que plantejarà les millores necessàries per al seu manteniment i quins equipaments acabarà tenint el castell.

L’Ajuntament manté la intenció d’acondicionar l’accessibilitat i la creació d’un escenari al patí d’armes del primer recinte. Ho explica Xavier Dalmau.

El regidor també va explicar que s’espera un altre pla director per dinamitzar el Museu etnològic del Molí d’en Puigvert.

Sobre la cartera de turisme, Dalmau explica que s’està treballant per poder establir les relacions necessàries per incloure el nostre municipi a l’agenda dels turistes. Assegura que PLF no serà mai una població turística per excel·lència, però que sí s’ha de promocionar els atractius de PLF per tal de crear una vitalitat de visitants, que alhora generin ingressos al municipi.

L’Ajuntament ha rebut una subvenció per tal de senyalitzar els principals punts d’interès turístic de PLF per tal de facilitar informació sobre la història i els horaris d’obertura de serveis com la biblioteca, el Palauet o el Castell.

Dalmau va explicar que el 19 de desembre s’estrenarà al teatre el documental de recuperació de la memòria històrica de PLF, que enguany substituirà el tradicional llibre de Nadal.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics