URGENT

L’èxit de la 2a Mostra Gastronòmica obliga als organitzadors a replantejar-se el seu funcionament.

Compartiu aquesta història

Aquesta segona edició de la Mostra ha evidenciat l’èxit de convocatòria del certamen que va esgotar les entrades disponibles en dues setmanes. Això fa replantejar el funcionament actual de la Mostra, i l’organització ja està pensant en allargar la propera edició en alguna jornada més.

Segons ha pogut saber RP, la mostra del 2010 es podria celebrar en 2 jornades diferents, ja sigui dijous i divendres o 2 divendres consecutius.

A les 9 del vespre de divendres tota la platea del teatre de PLF era ja plena dels 156 assistents a la 2a Mostra gastronòmica del nostre municipi. Pocs minuts després entrava al teatre la mestra de cerimònies, la cuinera Carme Ruscalleda, acompanyada per l’alcalde de PLF, i els regidors de Turisme i Promoció econòmica.

Abans d’entrar Ruscalleda es mostrava agraïda de ser a PLF, i explicava la importància de valorar els productes de la pròpia terra en la cuina tradicional.

Els assistents a la jornada van poder tastar 20 plats elaborats per 10 restaurants de PLF, amb la mongeta del ganxet i els bolets com a nexe d’unió entre ells. També es van presentar els Palauets, les noves postres típiques de PLF, que també van ser un èxit.

Foto de portada: Restauradors de la 2a mostra (Ajuntament de PLF)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics