URGENT

7 detinguts més en l’operació contra les màfies xineses al Maresme i al Barcelonès.

Compartiu aquesta història

Des de dijous fins diumenge passat, els Mossos d’Esquadra han detingut 7 persones i han entrat a 5 gestories i domicilis de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Mataró i Calella de Mar.

En aquesta segona fase de la investigació, s’ha intervingut documentació relacionada amb l’explotació laboral, que porta el jutjat número 2 de Mataró. Quatre dels detinguts han ingressat a presó acusats dels delictes d’immigració clandestina, contra els drets dels treballadors, falsedat documental i associació il·lícita.

L’operació va començar el mes de maig passat amb l’objectiu de desarticular una organització criminal que explotava treballadors xinesos mitjançant una àmplia xarxa de tallers de confecció clandestins de la capital del Maresme.

En la primera fase de la investigació hi van participar 770 agents, es van detenir 77 persones i es van escorcollar una setantena de tallers il·legals. També es van localitzar 450 persones explotades laboralment.

TV3

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics