URGENT

Continua la recerca de la dona de Pineda presumptament assassinada pel seu company.

Compartiu aquesta història

Fa més d’una setmana que la policia regira més de 800 tones de brossa de la deixalleria de Mataró a la recerca del cos de la dona desapareguda fa 15 dies a Pineda.
El seu company sentimental va assegurar haver-la matat i posteriorment llençat el cos a un contenidor d’escombraries de Pineda.

El secret del sumari fa que no es tingui més informació de la recerca i dels detalls del cas.
El presumpte assassí va confessar des de Romania, on va fugir després del crim, i on va ser arrestat per la policia romanesa per altres delictes pendents al seu país. Allà hauria confessat el crim davant la demanda d’informació dels mossos d’esquadra.

Des de llavors la incineradora de Mataró no pot cremar la brossa procedent de Pineda de fa dues setmanes, prop de 800 tones d’escombraries en les que es busca, de moment sense èxit el cos de la jove de 20 anys i veïna de Sta. Susanna.

Segons informen diversos mitjans la noia desapareguda havia estat agredida anteriorment per la seva parella. Segons s’ha sabut, la relació sentimental hauria durat un any i haurien trencat ara fa un temps.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics