URGENT

Sessions de grup per atendre les preocupacions dels joves en matèria laboral.

Compartiu aquesta història

Divendres al matí es va fer al MiD la primera sessió grupal del projecte promogut des de l’Àrea de Promoció Econòmica amb l´objectiu d´atendre a les inquietuds dels joves en la complicada tasca de cercar feina.
Amb la col·laboració del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu, l’Ajuntament organitza aquestes sessions per conèixer de primera mà les problemàtiques amb les que es troben els joves en el moment de voler formar part del mercat de treball.

La finalitat és poder orinetar als joves en un moment complicat. Una orientació sobre com imillorar la seva formació i també de les sortides professionals que se li presenten.

A banda també es vol introduir als joves a la recerca activa de feina, ja que en molts casos els manca experiència laboral, i dels recursos que hi ha per buscar i trobar feina.
Ho explica Anusca Blesa, tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de PLF.

El projecte també treballa conjuntament amb l’institut de PLF alhora d’assessorar als joves sobre continuar estudiant o no, i quines són les sortides professionals i formatives en cada cas.

Aquestes xerrades i jornades de treball s’aniran repetint també durant el 2010.
L’àrea de promoció econòmica està treballant per tal que cap col·lectiu es quedi sense tractament específic davant la complicada situació. Ho fa amb diferents serveis personalitzats destinats a la millora de la situació laboral dels palafollencs.
Per a més informació dels serveis de l’àrea, us podeu adreçar a les seves oficines al carrer Francesc Macià, 1, 1r pis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics