URGENT

48 aturats més al novembre a PLF.

Compartiu aquesta història

Ja s’han publicat les dades d’atur corresponents al mes de novembre passat. Un mes que PLF va tancar amb 848 aturats, 48 més que l’octubre, cosa que representa un augment del 6%.

Amb aquest nou record de desocupats, PLF passa a tenir una taxa d’atur de més del 18%.

Des del gener passat les dades d’atur només han ofert un respir en 3 mesos, abril, maig i juny, els únics que van tenir un descens del nombre d’aturats. De fet des de l’inici d’any l’atur al nostre municipi s’ha incrementat en un 27.5%.

Dels 30 municipis de la comarca els desocupats s’han incrementat en 24 pobles. Malgrat de mar ha superat la barrera dels 1800 aturats, amb un augment del 8.5% respecte l’octubre, el mateix percentatge que Sta. Susanna, que ja té 242 aturats. Tordera modera les seves pujades amb un 3.4% i Pineda continua com a municipi de l’Alt Maresme amb més desocupats, amb 2918(*).

El nombre de treballadors sense feina ha baixat a Arenys de munt, Argentona, Cabrera, Cabrils, St. Cebrià i St. Pol.

En el global de la comarca, el Maresme ha crescut de nou en nombre d’inscrits a les llistes d’atur amb prop de 35 mil desocupats aquest mes de novembre.

 

* per un error, anteriorment apareixia el nombre d’aturats de Tordera i no el de Pineda, que realment és de 2918 desocupats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics