URGENT

L’Ajuntament demanarà la prorroga per a 3 obres del FEIL.

Compartiu aquesta història

El cap d’any és la data límit per acabar les obres incloses dins la 1a convocatòria del Fons Estatal d’Inversió Local, promogut pel govern central per tal d’incentivar l’economia.

Aquest pla va dotar de finançament 6 projectes de PLF. Alguns d’aquests projectes ja estan acabats i entregats, com és el cas de la pista esportiva descoberta de la Figuerassa o bé l’acondicionament exterior del Camp de Futbol.

Ara bé a hores d’ara hi ha 4 obres en execució; l’ampliació del centre social de St Genís, la construcció d’un centre cívic a Ciutat Jardí, la rehabilitació de Can Batlle i la remodelació de l’Avd del Mar a St Lluís.

L’ajuntament calcula que la remodelació de l’Avd del mar estarà acabada dins el termini establert per pla nacional.

En canvi, no es pot assegurar que la resta d’obres en execució estiguin finalitzades a 31 de desembre, pel que el consistori sol.licitarà una prorroga a l’Estat per poder finalitzar les obres ja entrat el 2010.
Ho explica Dolors Agüera, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF.

De les obres en execució la més endarrerida és el centre cívic de Ciutat Jardí, ja que l’ACA, l’Agència Catalana de l’Aigua, va condicionar les obres previstes per la presencia propera d’una riera. Això ha obligat a enlairar el centre previst, a priori, a ras del camp de futbol de la urbanització.
L’ampliació del centre social de St. Genís, que doblarà l’espai de les antigues escoles del poble, està pràcticament enllestit i es podria inaugurar per St. Sebastià a finals de gener.
La masia de Can Batlle s’està restaurant per convertir-se en el nou casal de joves, amb espais dedicats a jocs, reunions i bucs d’assaigs per a grups locals.

L’Ajuntament ja està estudiant alguns projectes per la propera convocatòria del FEIL. Agüera ens explica algunes de les propostes.

D’altra banda la remodelació de l’avd del mar, continua donant problemes de mobilitat al barri. El tall de carrers, la nul·la senyalització d’entrebancs a la calçada o dels carrers tallats per les obres, fa que veïns i visitants desconeguin les rutes que han de seguir amb seguretat a la zona.

Fotografia de portada: estat de les obres del Centre Cívic de Ciutat Jardí, aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics