URGENT

ERC de Malgrat demana posar el nom de Xesco Boix a una plaça del municipi.

Compartiu aquesta història

Aquest any en fa 25 de la mort a Malgrat de Mar de Xesco Boix pioner de la música folk i l’animació infantil a Catalunya.
Boix es va llençar al tren, en el tram de la via del pas soterrat de les fàbriques de la platja de Malgrat.

Segons el Malgrat Confidencial, el grup d’Esquerra de Malgrat de Mar demanarà que una plaça del municipi porti el seu nom. L’espai proposat per homenatjar el músic i animador infantil, és el que es troba ubicat entre els carrers Llibertat, Abat Òliba i Sant Elm. Just davant on Xesco Boix va perdre la vida, l’any 84.

Esquerra presentarà la proposta durant el pròxim ple ordinari municipal, que s’ha de celebrar dijous dia 17 de desembre a les tres de la tarda, on també es presentarà la proposta de pressupostos per a la corporació pel 2010.
Malgrat Confidencial

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics