RP organitza la seva 1a gimcana digital, amb una càmara de fotos com a premi.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’emissora ha posat en marxa la seva 1a gimcana digital amb la que pretén que els seguidors de la ràdio a través d’internet juguin a una tradicional gimcana que els permetrà aconseguir una càmara de fotos digital de 10 megapíxels.
Per prendre-hi part sols cal ser amic de RP al facebook i seguir les instruccions. De moment només es reclama comentar un post al facebook, i quan s’arribi a la xifra necessària es donarà a conèixer el següent pas.

La gimcana farà moure als participants a través d’internet havent de solucionar problemes de lògica, matemàtics i d’altres. El més ràpid serà qui s’emportarà aquesta càmara gentilesa de la botiga BEEP de Malgrat que col·labora amb la iniciativa. La càmara és de 10 megapíxels, zoom òptic i digital, pantalla de 3″, alimentació amb bateria liti i targeta de memòria de 2 Gb.

La intenció de l’emissora és poder entregar la càmara abans de Nadal, pel que es recomana a tothom que hi vulgui participar, que es connecti a facebook.com/radiopalafolls per iniciar la gimcana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics