URGENT

RP organitza la seva 1a gimcana digital, amb una càmara de fotos com a premi.

Compartiu aquesta història

L’emissora ha posat en marxa la seva 1a gimcana digital amb la que pretén que els seguidors de la ràdio a través d’internet juguin a una tradicional gimcana que els permetrà aconseguir una càmara de fotos digital de 10 megapíxels.
Per prendre-hi part sols cal ser amic de RP al facebook i seguir les instruccions. De moment només es reclama comentar un post al facebook, i quan s’arribi a la xifra necessària es donarà a conèixer el següent pas.

La gimcana farà moure als participants a través d’internet havent de solucionar problemes de lògica, matemàtics i d’altres. El més ràpid serà qui s’emportarà aquesta càmara gentilesa de la botiga BEEP de Malgrat que col·labora amb la iniciativa. La càmara és de 10 megapíxels, zoom òptic i digital, pantalla de 3″, alimentació amb bateria liti i targeta de memòria de 2 Gb.

La intenció de l’emissora és poder entregar la càmara abans de Nadal, pel que es recomana a tothom que hi vulgui participar, que es connecti a facebook.com/radiopalafolls per iniciar la gimcana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics