URGENT

Fecsa Endesa inverteix 24.000 euros per millorar la xarxa elèctrica a Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

La companyia elèctrica Fecsa Endesa ha invertit prop de 24.000 euros a Santa Susanna per a l’adequació i la reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió del municipi. Aquesta actuació permetrà reforçar el servei a més de 4.000 clients repartits entre els termes de Malgrat de Mar i de Santa Susanna.

Concretament la companyia ha millorat el centre de transformació situat a la urbanització Can Gelat de Santa Susanna, de manera que ha estès 460 metres de nova línia subterrània per substituir part del cablejat de la xarxa que fins ara era aeri.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics