URGENT

Gospel Viu tancarà el seu projecte solidari el dia 22 en un concert a Barcelona.

Compartiu aquesta història

Cada any la formació de PLF tria una entitat solidària a la que destina part del seus ingressos per cada concert en el projecte denominat Gospel Sense Fronteres. No només es tracta d’una aportació econòmica, ja que alhora es fa pedagogia des de l’escenari de les activitats de les entitats a les que s’ajuda. Aquest any 2009, Gospel Viu va triar la ONG Sonrisas de Bombay, una entitat creada per un català a la Índia per treballar pels infants de la ciutat.

El proper dia 22 serà l’últim acte dedicat a aquesta ONG. Serà en un concert benèfic al teatre Poliorama de Barcelona, amb l’espectacle The Gospel Expererience. Serà un concert especial amb connexions amb l’Índia, des d’on els nens i nenes atesos per Sonrisas de Bombay també cantaran al concert. Ho explica el director de Gospel Viu, Moisès Sala.

La formació va dedicar al mes de novembre dos concerts a PLF a recaptar diners per aquesta ONG. En total es van recollir uns 1500€ als nostre municipi i segons Sala es preveu que en total es pugui destinar uns 6000€ a la causa de Sonrisas de Bombay, una xifra inferior a la d’altres anys.

Les entrades pel concert de BCN ja es poden comprar a través del Servicaixa a un preu d’entre 20 i 25€.

Pel proper any, Gospel Viu recupera el que fou el primer projecte del Gòspel Sense Fronteres. L’entitat beneficiada el 2010 de la solidaritat de la formació musical palafollenca serà la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, dedicada a l’atenció dels nens i nenes hospitalitzats a les àrees oncològiques de diferents hospitals catalans.
Moisès Sala explica que ara que el projecte Gospel Sense Fronteres està consolidat és el moment de completar la feina començada l’any 2006.

Dos dies abans del concert a BCN, Gospel Viu actuarà a la Bisbal amb el seu nou espectacle Spirituals, presentat a PLF el mes de novembre passat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics