URGENT

La setmana que ve estarà enllestit l’enllumenat de Nadal de PLF.

Compartiu aquesta història

Enguany l’Ajuntament de PLF ha aplicat l’encesa de llums de Nadal per fases. Ja fa dies que els barris i les urbanitzacions compten amb la seva decoració lumínica de Nadal, però encara no s’ha il·luminat el centre del municipi.

El consistori ha preferit fer enguany una encesa gradual de les Llums de Nadal que es preveu finalitzi la propera setmana amb l’encesa de la il·luminació del carrer Major.

Ho explica el regidor de serveis Joan Gallard.

Les zones il·luminades seran les mateixes de l’any passat. A banda dels barris de St Lluís i de Sta. Maria i les urbanitzacions, també s’il·luminarà l’avd Costa Brava i el Carrer Major, que recuperarà les frases que ja van guarnir el carrer l’any passat.

Gallard destaca que aquestes són les mateixes zones d’altres anys i que de fet no hi haurà canvis substancials respecte l’últim Nadal, ja que es segueix el mateix criteri d’estalvi que l’any passat. Un estalvi no tan en la despesa energètica com en el cost de la pròpia il·luminació.

Les llums estaran enceses tota la nit i fins el 7 de gener.
L’any passat es va canviar en gran part les llums tradicionals pels leds, que estalvien energia i diners.
Enguany el consistori tampoc ha llogat llums a cap empresa, i tots els llums que es veuran al municipi són propietat de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics