Diumenge s’inaugura la nova caserna de Policia de Malgrat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa una setmana que el cos local de policia de Malgrat està treballant a les noves dependències que s’inauguraran diumenge a les 12 del migdia.
El nou edifici, situat al carrer d’Alexander Fleming, té prop de 1.800 metres quadrats construïts i ha costat uns tres milions d’euros aproximadament. El nou edifici, inclou un ampli espai d’atenció al ciutadà, una zona restringida amb els serveis administratius del personal i els propis de l’activitat policial com les garjoles, l’aparcament, magatzem, a més, d’un camp de tir, entre altres
Durant l’acte inaugural hi haurà parlaments polítics, el lliurament d’una placa a l’anterior cap de la Policia Local de Malgrat, , i el descobriment de la placa inaugural per part de l’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy.Posteriorment, es farà una visita guiada a les instal•lacions per grups. Cap a la una del migdia, començaran les activitats adreçades a la mainada, en concret un circuit de seguretat vial.
Aj Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics