Diumenge s’inaugura la nova caserna de Policia de Malgrat.

Ja fa una setmana que el cos local de policia de Malgrat està treballant a les noves dependències que s’inauguraran diumenge a les 12 del migdia.
El nou edifici, situat al carrer d’Alexander Fleming, té prop de 1.800 metres quadrats construïts i ha costat uns tres milions d’euros aproximadament. El nou edifici, inclou un ampli espai d’atenció al ciutadà, una zona restringida amb els serveis administratius del personal i els propis de l’activitat policial com les garjoles, l’aparcament, magatzem, a més, d’un camp de tir, entre altres
Durant l’acte inaugural hi haurà parlaments polítics, el lliurament d’una placa a l’anterior cap de la Policia Local de Malgrat, , i el descobriment de la placa inaugural per part de l’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy.Posteriorment, es farà una visita guiada a les instal•lacions per grups. Cap a la una del migdia, començaran les activitats adreçades a la mainada, en concret un circuit de seguretat vial.
Aj Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics