URGENT

Jordi Pedemonte assegura que ERC no vol crear mal ambient amb les mocions de les consultes populars

Compartiu aquesta història

 Divendres el convidat a l’Assumptes Interns va ser el regidor portaveu d’ERC a PLF.
Pedemonte va valorar com a positiva l’organització de les més de 160 consultes populars d’aquest cap de setmana. Pedemonte va assegurar que la intenció d’Esquerra amb la presentació fa unes setmanes d’una moció de suport a les consultes a PLF, no pretén crear mal ambient al municipi com denunciava el popular, Óscar Bermán. Pedemonte recorda a més el passat franquista de molts dels dirigents i fundadors del PP.

També va instar a Bermán a denunciar les irregularitats urbanístiques que el popular va assegurar haver detectat a l’Ajuntament de PLF.

Pedemonte va explicar que d’entrada Esquerra s’abstindrà en la propera votació dels pressupostos, com ja va fer l’any passat, i també es va mostrar en contra de la congelació d’impostos pactada per l’equip de govern i el PP. Esquerra proposa augmentar els impostos a aquelles rendes més altes de PLF i ajudar a les persones que ho necessitin a través dels Serveis Socials.

Pedemonte va carregar en contra dels regidors de govern reitaran que continuen sense marge de moviment i que les desicions i el control de totes les àrees les fa l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Pedemonte no entén aquesta manca de llibertat d’actuació, i va assegurar que potser prefereixen estar a la regidoria sense gaire feina.

Pedemonte es va mostrar partidari de la concentració d’escoles, si es solucionen els problemes de mobilitat, amb els estudis pertinents. El republicà també es va mostrar partidari de l’eliminació de les barreres a l’autopista del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics