URGENT

La Gimcana Digital de RP començarà demà.

Compartiu aquesta història

Dimecres és la data fixada per a l’inici a internet de la 1a gimcana Digital d’aquesta emissora que permetrà guanyar una càmara digital de 10 megapíxels.

Cap a les 4 de la tarda es llançarà la primera prova a través del facebook de l’emissora. A partir d’aquí els participants hauran d’anar seguint les pistes que s’aniran entrellaçant a través de la xarxa.
La gimcana s’allargarà fins dilluns, i cada dia es donaran noves pistes per continuar endavant en la gimcana.

Per aconseguir la càmara de fotos digital, només cal ser amic del facebook de RP, ja que les pistes es faran saber a través d’aquesta plataforma, i el guanyador es farà efectiu a través d’aquesta xarxa social.

Només cal tenir accés a internet i correu electrònic per prendre-hi part.

Entre les proves a superar per poder guanyar aquesta camara de fotos hi ha problemes matemàtics, enigmes lògics i també caldrà demostrar el domini de sobre la nostra emissora. Tot i això els organitzadors expliquen que les proves són senzilles i aptes per a tots els participants.

Dilluns s’acabaran les proves i ja es donarà el nom del guanyador o guanyadora.
Demà doncs tothom pendent del facebook a partir de les 4 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics