URGENT

Pugen un 43% les sol·licituds de jubilats i pensionistes per a la reducció dels rebuts de l’Aigua i d’escombraries.

Compartiu aquesta història

A finals de novembre va acabar el termini de sol·licituds per demanar una rebaixa en els rebuts d’aigua i escombraries a PLF.
A aquestes ajudes hi podien accedir jubilats i pensionistes així com les famílies nombroses. Aquestes últimes, però, només per a una reducció del bloc de consum en el rebut de l’aigua.

En el procés d’enguany s’han incrementat considerablement el nombre de demandes passant globalment de les 51 l’any passat a les 69 d’aquest 2009.

Qui més ha demanat una reducció en els rebuts d’aigua i escombraries són els jubilats i pensionistes. Unes sol·licituds que han augmentat un 43% arribant enguany a les 63 demandes davant de les 44 de l’any passat.

Per contra les famílies nombroses han mantingut el nombre de demandes, i han registrat una sol·licitud menys que l’any anterior arribant a les 6 enguany.

Ara caldrà valorar aquestes peticions per part de l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de PLF, qui atorgarà ajudes depenent dels criteris establerts a la convocatòria d’enguany. Es preveu que estiguin resoltes aquest desembre i que es puguin comunicar a les famílies el més aviat possible.
L’any passat de les 51 sol·licituds, només es van denegar les ajudes a 4 famílies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics