URGENT

Per Nadal torna el juga juga de PLF.

Compartiu aquesta història

Com cada any per les festes nadalenques el nostre municipi prepara una edició del Juga Juga, la loduteca per a nens i nenes de fins a 12 anys.
El juga juga d’aquests any estarà en marxa del dia 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener i enguany mantindrà els dos espais principals, el MiD pels més petits i el Palauet per als més grans.
Al MiD, els participants de fins a 5 anys, tindran a la seva disposició una ludoteca, inflables, tallers de dibuix i de maquillatge entre d’altres.
Al Palauet, l’espai destinat a participants d’entre 6 i 12 anys, la filosofia és diferent i d’entre les activitats previstes en destaquen els inflables o els scalextrics alhora que també es podrà jugar a diferents esports com a tenis taula, futbol sala, bàsquet o hoquei.
Els tres dies de gener i com activitat estrella pels més grans, es farà un circuit de quads al pati del Palauet pels participants.

L’horari del Juga juga serà, al matí de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 i a la tarda de 4 a 8 del vespre.
Els preus es mantenen, i el cost d’un dia és de 3€, mentre que l’abonament per a totes les jornades és de 18 €.

Malgrat també prepara el seu parc infantil de Nadal al pavelló nou d’esports. Seran tres dies, del 28 al 30 de desembre amb activitats destinades a nens i joves d’entre 3 i 18 anys. El parc malgratenc funcionarà de 5 de la tarda a 9 del vespre, al preu de 3€ al dia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics