URGENT

Malgrat discutirà demà el seu pressupost en un ple amb 29 punts a l’ordre del dia.

Compartiu aquesta història

Més que maratoniana sessió plenària la que s’espera demà dijous a l’Ajuntament de Malgrat de Mar. L’ordre del dia està composat per 29 punts, dels quals 11 mocions.

El punt més important és el del pressupost municipal pel proper exercici així com també els punts relacionats amb l’organigrama de la plantilla de treballadors del consistori.

De les 11 mocions n’hi ha de conjuntes entre el govern i l’oposició, com la de suport a la candidatura de Tarragona com a capital cultural europea 2016, o contra la violència domèstica.

Els 3 grups de l’oposició presenten conjuntament dues mocions, una per l’ampliació de l’institut públic i l’altre sobre mobilitat.

La resta de mocions són presentades per grups de l’oposició. Esquerra en presenta 2. Una sobre el peatge de PLF i l’altre per dedicar una plaça a Xesco Boix.
CiU demana que l’Ajuntament insti al govern espanyol a presentar el projecte sobre el finançament local en el 1r semestre i que es suprimeixi l’impost de successions.
Iniciativa vol que es prenguin mesures fiscals per l’habitatge protegit i una altra moció vol tractar sobre la llei d’estrangeria.

Davant del nombre de punts, el ple no es celebrarà a les 7 de la tarda com és habitual, sinó que començarà a les 3 de la tarda.
L’últim punt, com és habitual serà el de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics