Malgrat reparteix bosses per fer el reciclatge selectiu a casa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La població veïna demà projecte una jornada de conscienciació sobre la recollida selectiva de residus.

Durant el matí, educadors ambientals ajudaran els ciutadans a resoldre dubtes sobre la recollida selectiva alhora que faran qüestionaris sobre quins són els seus hàbits pel que fa a la gestió dels residus.
També es repartiran paquets de bosses de ràfia per fer la recollida selectiva a casa. La campanya es portarà a terme a 4 punts diferents del poble, repartits als sectors de més activitat comercial: Mercat setmanal dels dijous, mercat setmana de la fruita (plaça de Catalunya), Peixateries Velles i avinguda Mediterrània.

A la tarda, els paquets de bosses es podran recollir a la recepció de l’Ajuntament fins a esgotar existències
La intenció és conscienciar de la importància de la recollida selectiva a Malgrat tal i com explica la regidora de Medi Ambient, Lluïsa Mérida.

La pròpia regidora explica que Malgrat té normativa específica per la que els malgratencs estan obligats a fer correctament la separació de residus a casa.

Malgrat a més està treballant per fer que tots els punts de recollida selectiva tinguin els 4 contenidors de recollida junts , el de paper, envasos, vidre i rebuig, per facilitar aquesta separació a casa.
El consistori gràcies a la llei de barris està treballant en el soterrament de contenidors al barri de la Verneda, on ja s’inclou un 5è contenidor per a la fracció orgànica. De moment hi ha en construcció dos punts soterrats en aquest barri; al carrer Lleida i al Besos.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics