URGENT

Malgrat reparteix bosses per fer el reciclatge selectiu a casa

Compartiu aquesta història

La població veïna demà projecte una jornada de conscienciació sobre la recollida selectiva de residus.

Durant el matí, educadors ambientals ajudaran els ciutadans a resoldre dubtes sobre la recollida selectiva alhora que faran qüestionaris sobre quins són els seus hàbits pel que fa a la gestió dels residus.
També es repartiran paquets de bosses de ràfia per fer la recollida selectiva a casa. La campanya es portarà a terme a 4 punts diferents del poble, repartits als sectors de més activitat comercial: Mercat setmanal dels dijous, mercat setmana de la fruita (plaça de Catalunya), Peixateries Velles i avinguda Mediterrània.

A la tarda, els paquets de bosses es podran recollir a la recepció de l’Ajuntament fins a esgotar existències
La intenció és conscienciar de la importància de la recollida selectiva a Malgrat tal i com explica la regidora de Medi Ambient, Lluïsa Mérida.

La pròpia regidora explica que Malgrat té normativa específica per la que els malgratencs estan obligats a fer correctament la separació de residus a casa.

Malgrat a més està treballant per fer que tots els punts de recollida selectiva tinguin els 4 contenidors de recollida junts , el de paper, envasos, vidre i rebuig, per facilitar aquesta separació a casa.
El consistori gràcies a la llei de barris està treballant en el soterrament de contenidors al barri de la Verneda, on ja s’inclou un 5è contenidor per a la fracció orgànica. De moment hi ha en construcció dos punts soterrats en aquest barri; al carrer Lleida i al Besos.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics