URGENT

Agressió en un tren de rodalies al Maresme.

Compartiu aquesta història

Ahir al matí una baralla entre viatgers d’un tren de Rodalies de la línia C1 del Maresme, ha acabat ambun ferit lleu.

Segons informa el DiariMaresme.com dijous pels volts d’un quart de dotze del matí, una parella que acabava de pujar en una estació de la comarca van començar a molestar la resta de viatgers d’un dels combois d’un tren amb destinació Barcelona.

La parella, que durant tot el viatge va adoptar una actitud agressiva amb la resta de passatgers, va acabar encarant-se amb un dels usuaris provocant una baralla, de la que n’ha resultat ferit el viatger amb un fort cop de puny a l’ull.

Arran aquesta situació, un grup d’usuaris va obligar a baixar la parella del tren a l’estació de Sant Adrià, amb el suport i els crits d’indignació de la resta de passatgers, molt enfadats per l’actitud hostil del noi i la noia.

Segons un testimoni dels fets, la parella són usuaris habituals del trajecte i sovint adopten aquesta actitud provocativa vers la resta d’usuaris. Altres viatgers presents s’han queixat de la manca de seguretat a l’interior dels vagons de la companyia Renfe.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics