URGENT

Roben a 11 cotxes en una sola nit a Sta. Maria

Compartiu aquesta història

La matinada de dimarts a dimecres un grup de brètols va robar en uns 11 vehicles aparcats en diferents carrers del barri de Sta. Maria.
En la majoria d’ocasions van rebentar un vidre o van forçar la porta per accedir a l’interior dels vehicles. Ho explica Marc Peña, cap de la Policia Local.Els robatoris es van concentrar als carrers Esperança, Pla de la Sorra i Xon Comas, entre d’altres.
Segons informa el cos local de Policia en la majoria de casos el que s’ha substret dels vehicles és el radiocaset, o les monedes dipositades dins el cotxe. Segons Peña, la principal hipòtesi és que es tracti d’un grup d’adolescents

Segons el cap de la Policia, aquest grup seria el responsable de diferents robatoris a la nostra vila.
Fa unes setmanes, també en una nit van robar en una desena de vehicles repartits per St. Lluís i el centre de la vila, així com altres robatoris en instal·lacions municipals.
Les investigacions les segueixen els Mossos d’esquadra i la Policia local que demanen la col·laboració ciutadana. Si algú va veure moviments sospitosos la nit de  dimarts a dimecres es prega que ho facin saber.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics