URGENT

Demà arriba el Tió a PLF.

Compartiu aquesta història

La Colla Gengatera de Palafolls oferirà demà dissabte una cercavila pel centre del poble que acabarà fent cagar el tió.

L´activitat començarà a les 4 de la tarda a la Plaça Fòrum Palatiolo des d´on s´engegarà i s´acabarà una petita cercavila pel centre del poble, on el Tió farà baixar el que ha menjat en aquest últims dies. Després de la cercavila, la mainada que s´hagi apropat a la plaça del Fòrum Palatiolo podrà fer cagar el Tió.
Ho explica el cap de la colla, Valentí Arisa.

El Tió de Nadal és una de les activitats organitzades amb motiu de les Festes de Nadal com també ho són el Juga Juga de Nadal, o el taller a la biblioteca, per a també demà dissabte. El taller de la biblioteca ensenyarà a la mainada a fer estrelles amb materials naturals.
Demà es farà la presentació del DVD Palafolls, veus de la Guerra al teatre i diumenge arriba una nova edició de la Quina de PLF organitzada, com és habitual per la Puput. La quina es farà al cafè a la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics