URGENT

El pressupost de Malgrat puja fins els 25 milions al 2010.

Compartiu aquesta història

Finalment ahir es va aprovar, amb l’abstenció de l’oposició, el nou pressupost de Malgrat pel proper any.

El pressupost serà de prop de 25 milions d’€, un 3% més que el d’aquest any.

Segons les dades exposades ahir el consistori es gastarà per cada malgratenc uns 1333 €, uns 35 més que el 2009. D’aquests diners els malgratencs n’hauran d’aportar al consistori una mica més de la meitat. Ho explica el regidor d’hisenda de Malgrat, Antoni Puignou.

El pressupost aprovat ahir preveu un augment del 10% de les inversions respecte aquest any, arribant als 8 milions 300 mil €. De les inversions previstes hi ha la remodelació del Barri del Castell, la de la Torre de Can Sala, la del nucli antic i la construcció de la piscina coberta. També s’hi inclou la canalització al tram de Can Feliciano, de la qual l’Ajuntament n’ha de pagar 52.000 euros per la direcció i la seguretat de l’obra.

Segons el regidor d’hisenda l’Ajuntament de Malgrat tancarà aquest exercici en números verds. Per l’any que ve Puignou té previst que disminueixi els ingressos de l’IAE, bàsicament pel tancament de Henkel al municipi, alhora que estima en uns 600 mil € menys d’aportació de l’Estat a Malgrat.

El consistori també preveu reduir en un 18% els diners destinats a subvencions a les entitats de Malgrat, pel que Puignou assegura que els regidors han hagut de fer un esforç per quadrar aquesta partida de subvencions.
El ple d’ahir de Malgrat tenia 29 punts a l’ordre del dia i va durar unes 7 hores i mitja.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics