URGENT

PLF vol eliminar barreres arquitectòniques.

Compartiu aquesta història

Aquesta serà una de les principals actuacions de la regidoria d’obres públiques pel proper 2010. Així ho va assegurar el regidor d’aquesta àrea, Antoni Marín. Segons el regidor, la previsió actual preveu invertir un 80% del pressupost de la seva regidoria, uns 250 mil €, en l’eliminació de barreres arquitectòniques i a arranjaments de voreres.
Ho explicava a l’últim Assumptes Interns de l’any.

Segons Marín, aquestes obres permetran contractar persones de la borsa de treball de PLF. La prioritat serà la contractació de persones que els manquin alguns mesos de cotització per arribar a cobrar la prestació d’atur.

Entre les obres pendents, Marín va explicar que la Passera que ha d’unir el centre de PLF i el Barri de St. Lluís es començarà a fer imminentment.
St. Lluís fa uns dies ha estrenat una petita zona d’aparcament pavimentat entre l’avd Itaca i l’avd Atlántida i Marín ha explicat que s’està en converses per instal·lar un nou aparcament a la part alta de l’Avd del mar. Precisament sobre les obres de l’avd del mar, el regidor va reconèixer que el projecte no estava del tot enllestit a l’hora de posar-lo en marxa.

Marín calcula que tan sols un 30% de les obres menors que es fan a PLF demanen el permís corresponen a l’Ajuntament.

El 70% restant solen ser actuacions dins el domicili, difícils de detectar i només sancionades si hi ha queixes dels veïns.
Marín recorda que la taxa corresponen als permisos menors no són quantioses, i recomana als palafollencs ha realitzar les obres amb els permisos corresponents.
El regidor va qualificar la brigada d’ajustada a les necessitats del nostre municipi.

Amb l’entrevista a Marín, el programa Assumptes Interns descansarà fins passades les festes, després d’haver entrevistat ja a 8 regidors de l’Ajuntament.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics