URGENT

La crisi també arriba a la loteria de Nadal.

Compartiu aquesta història

Els 2 bombos de la Grossa de Nadal, tornaran a girar demà a partir de les 9 del matí. Tornarà a ser una jornada d’esperança per a molts i d’alegria per a uns pocs.

En total demà es repartiran en premis més de 2300 milions d’€. Tot i això la crisi també s’ha notat a la loteria a PLF. Segons Francesc Arniges, propietari de l’administració num 2 de PLF, enguany s’ha venut menys loteria que altres anys. Tot i això, quan anem a comprar loteria, busquem unes terminacions determinades.

Tot i que l’administració ha donat alguns premis importants des de la seva creació, el nostre municipi no ha estat agraciat mai amb cap remi important de la Grossa de Nadal.

Demà a partir de les 9 del matí, en directe a RP seguirem amb atenció el sorteig de la loteria de Nadal. Buscarem les reaccions dels agraciats més propers a través del telèfon, i la nostra unitat mòbil estarà preparada per si la sort de Nadal, vol enguany visitar o Palafolls o alguna població veïna.
Els nostres oients podran estar assabentats de l’actualitat de la loteeria de Nadal en temps real, amb la millor selecció musical i amb un esplendid premi. Demà sortegem una espatlla de porc entre els participants de la porra de la Grossa.

La transmissió serà demà a partir de les 9 del matí amb Jordi Pratsevalls, Diana Sastre i Marc Ferri.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics