URGENT

Campanya de comerç segur a PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana la policia local de PLF ha iniciat una nova campanya informativa destinada a millorar la seguretat dels comerços i de les empreses de la nostra població.
La campanya pretén informar i aconsellar al col·lectiu de botiguers i empresaris, sobre mesures de prevenció de robatoris i atracaments, però també s’aprofitarà per tal de recollir dades relatives a la seguretat del sector , per actualitzar el fitxer de la policia local de Palafolls.

La campanya tindrà una durada de dues setmanes, i té com a filosofia facilitar eines als comerciants i empresaris de com protegir el seu negoci, de com actuar en cas de patir un atracament i quines són les dades que han d’agafar dels atracadors. Aquestes informacions són molt importants per resoldre atracaments i robatoris.

Aquesta campanya es suma a la que es duu a terme també aquests dies sobre l’ús de les cadiretes als cotxes. Aquesta última és de moment informativa però a partir de febrer es començarà a multar als vehicles que no s’ajustin a la normativa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics