URGENT

PLF incorpora 4 agents cívics.

Compartiu aquesta història

Des de principis d’any el nostre municipi compta amb 4 agents cívics per donar suport a les tasques de la Policia Local. En concret, i segons el cap de la policia local de PLF, Marc Peña, els 4 agents cívics ajuden en les tasques d’informació en diferents campanyes de seguretat i mediambient.

Aquests agents són fruit d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, a través d’un pla d’ocupació.

Es tracta de 4 mitges jornades repartides en dues de matí i 2 de tarda, que complementen les tasques informatives de la policia local de PLF i que estaran vigents fins a mitjans d’aquest any.

Una de les primeres tasques encomanades és la d’informar en la campanya sobre l’ús dels sistemes de retenció infantils en els cotxes, una campanya que ha començat recentment.

El sergent de la policia local recorda que els agents cívics no poden sancionar als infractors, però sí poden informar al cos policial sobre les diferents infraccions comeses, per tal de ser sancionades per agents policials.
Fa un any i mig, l’Ajuntament de PLF ja va expressar la seva voluntat de crear un cos d’agents cívics, però no ha estat fins ara que ha rebut la subvenció corresponent per tenir aquests 4 agents. Poblacions com Malgrat fa temps que tenen aquestes figures, per entre d’altres controlar el Parc de Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics