URGENT

Les places per anar a esquiar a Ax s’acaben en una hora, i s’estudia fer l’estada en 2 caps de setmana.

Compartiu aquesta història

Cada any s’esgoten més aviat les places per gaudir del cap de setmana d’esquí a la població francesa agermanada amb PLF.
Les 108 places disponibles es van exhaurir en tan sols una hora d’inscripcions el passat dilluns. Segons informen des del punt d’inscripció a les 9 del matí ja feia estona que la gent feia cua a les portes del PIJ per poder apuntar-se a aquesta sortida que cada any guanya adeptes.
La sortida a Ax d’enguany serà el proper cap de setmana del 23 i 24 de gener.
Per 75€ la sortida inclou el transport amb autocar, el sopar de dissabte, l’esmorzar de diumenge i el forfait per a 2 dies a les pistes d’esquí del municipi.
La resposta dels palafollencs ha estat tan ràpida que a hores d’ara hi ha una cinquantena de persones en llista d’espera, per si hi ha baixes a la llista principal.
Cal recordar que les persones inscrites tenen fins demà divendres per fer efectiu el pagament de la inscripció, per tal de mantenir la plaça.
El responsable de la comissió d’agermanaments de PLF, Jesús Machin explica que tot i ser un èxit cal buscar solucions per tal que tothom que ho vulgui pugui anar a la població francesa. Una possible solució és repetir l’experiència un cap de setmana després per a uns 50 persones. Aquesta és tan sols una opció que s’està estudiant i cal que des de Ax es pugui donar cobertura a la proposta.L’atractiu principal de la sortida són les 30 pistes d’esquí de l’estació d’Ax Les thermes, de les que, a dia d’avui, 23 estan obertes al públic i amb un acceptable estat de la neu. La temperatura que s’espera a Ax avui és de 2 graus positius.
La novetat de la sortida d’enguany és que per a 15€ més es pot gaudir de dues hores de balneari en unes noves instal.lacions inaugurades fa uns mesos al costat del Casino del poble, davant l’hotel on s’allotjaran els palafollencs. Ho explica el mateix Machin.

Els dos primers autocars sortiran cap a AX a les 5 de la matinada del dissabte 23 per poder arribar a les pistes d’esquí a les 9 del matí. La tornada a PLF es preveu per l’endemà diumenge a les 10 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics