URGENT

Jornada nefasta pels equips de futbol palafollencs.

Compartiu aquesta història

En els resultats d’aquesta jornada no podem trobar cap victòria d’un equip palafollenc. Des de les categories inferiors i fins l’amateur, tots els equips han ensopegat aquesta última jornada. L’amateur, tiot i començar guanyant va acabar caient al camp gironií del Can Gibert per 4 a 3. i es manté amb 14 punts després de 17 jornades jugades.

El juvenil va caure a Blanes per 4 a 2, en un partit amb unes decisions arbitrals més que discutides. Gols anulats al palafolls i expulsions de jugadors palafollencs i permissivitat amb els locals van marcar la derrota de l’equip juvenil al camp del Blanes.
El Cadet tampoc va poder endur-se els punts del camp de l’Arbúcies on va perdre per un contundent 7 a 1, on a més el gol palafollenc va ser de Joan de penal.

L’infantil va sortir derrotat de Tordera per 4 a 1, amb gol d’Ignasi.

Agredolç aniversari de Gerard de l’aleví de futbol 7. Dolç perquè els dos gols que va marcar el seu equip els va marcar ell, i agre perquè aquests gols no van servir per guanyar el partit contra l’Atmella que es va acabar imposant per 6 a 2.
En futbol Sala, doble empat en aquesta jornada. El Sta Maria ja és el líder del grup 7è de la 1a divisió territorial, després d’empatar a 2 al Palauet amb els Veterans de Lloret. En 11 jornades els palafollencs, que són els nouvinguts a la categoria, ja són primers amb 19 punts, a un punt del segon classificat.

El St. Lluís també va empatar a 2 a casa, amb el Enlleure’t de Mataró. El St. Lluís és ara 5è amb 16 punts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics