Jornada nefasta pels equips de futbol palafollencs.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els resultats d’aquesta jornada no podem trobar cap victòria d’un equip palafollenc. Des de les categories inferiors i fins l’amateur, tots els equips han ensopegat aquesta última jornada. L’amateur, tiot i començar guanyant va acabar caient al camp gironií del Can Gibert per 4 a 3. i es manté amb 14 punts després de 17 jornades jugades.

El juvenil va caure a Blanes per 4 a 2, en un partit amb unes decisions arbitrals més que discutides. Gols anulats al palafolls i expulsions de jugadors palafollencs i permissivitat amb els locals van marcar la derrota de l’equip juvenil al camp del Blanes.
El Cadet tampoc va poder endur-se els punts del camp de l’Arbúcies on va perdre per un contundent 7 a 1, on a més el gol palafollenc va ser de Joan de penal.

L’infantil va sortir derrotat de Tordera per 4 a 1, amb gol d’Ignasi.

Agredolç aniversari de Gerard de l’aleví de futbol 7. Dolç perquè els dos gols que va marcar el seu equip els va marcar ell, i agre perquè aquests gols no van servir per guanyar el partit contra l’Atmella que es va acabar imposant per 6 a 2.
En futbol Sala, doble empat en aquesta jornada. El Sta Maria ja és el líder del grup 7è de la 1a divisió territorial, després d’empatar a 2 al Palauet amb els Veterans de Lloret. En 11 jornades els palafollencs, que són els nouvinguts a la categoria, ja són primers amb 19 punts, a un punt del segon classificat.

El St. Lluís també va empatar a 2 a casa, amb el Enlleure’t de Mataró. El St. Lluís és ara 5è amb 16 punts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics