URGENT

Roben a l’interior de més de 50 cotxes en els últims mesos entre Malgrat i PLF.

Compartiu aquesta història

Busquen qualsevol cosa que es puguin endur, des dels diners acumulats al cendrer, els CD’s o els radiocedés dels vehicles. Solen entrar als cotxes trencant una finestra que els permet obrir les portes i rebusquen en tots els espais possibles per deixar el cotxe ben pelat de coses de valor.

Amb aquest sistema ja porten més de 50 cotxes escorats entre PLF i Malgrat en les últimes setmanes.

Des del mes d’octubre a PLF s’ha detectat una trentena de vehicles assaltats d’aquesta manera, centrant-se a les zones perifèriques de la nostre població. Ho explica el cap de la policia local de PLF, Marc Penya.

Aquest 30 robatoris produït de forma concentrada en 3 nits. La primera va afectar a una 15 de cotxes a mitjans d’octubre. La segona a una desena a Sta. Maria i l’última va ser la passada setmana a St. Lluís.

Davant d’aquesta onada de robatoris, la policia local ha reforçat el servei nocturn i ha posat en circulació un vehicle camuflat per detectar als possibles lladres.

Aquest tipus de robatoris han augmentat també a Malgrat. Segons han confirmat fonts policials a aquesta emissora, en els mesos de desembre i gener, s’han denunciat el robatori a l’interior d’uns 25 vehicles a la població veïna amb el mateix mètode que a PLF. Relacionat amb aquests delictes, la policia local de Malgrat ha detingut a dos sospitosos, un al desembre, i un altre passat reis com a possible coautors dels robatoris dels vehicles. Segons el regidor de seguretat ciutadana de Malgrat, Valentín Rodríguez, es tracta d’un tipus de delicte que ha augmentat amb la crisi econòmica.

En el cas de Malgrat aquests delictes no es concentren en nits concretes, sinó que es van produint en constant degoteig.
La policia de PLF demana la col·laboració ciutadana per enxampar als lladres. Si algú detecta moviments sospitosos a la nit es prega que ho faci saber al 608 74 04 04.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics