URGENT

El president comarcal del PP desautoritza la secció local davant el cas Dovarganés.

Compartiu aquesta història

Diego Sánchez, president del PP al Maresme, ha assegurat en declaracions a RP, que només el partit a nivell provincià o català pot obrir expedients disciplinaris a militants de la formació. Desautoritza així la decisió de la junta local de PLF d’obrir un expedient disciplinari al ja exmilitant popular de PLF, Servant Dovarganés. Sánchez a més considera fora de lloc l’intent de la secció local de justificar la marxa d’un militant.

El president maresmenc dels populars assegura que va parlar amb Dovarganés hores abans de presentar la seva renuncia, suposadament voluntària, i que li va desitjar sort en la vida. Sánchez lamenta la marxa de Dovarganés, i assegura no tenir cap indici per considerar al ja exmilitant com a masclista o ultraconservador. El president demana a més, que el que no es pot fer es desqualificar.

El president comarcal però també ha volgut felicitar la bona tasca feta pel PP a PLF amb Óscar Bermán al capdavant.

Dovarganés, que va ser número 3 de les llistes del PP a PLF en les passades eleccions municipals, va afirmar la passada setmana que plegava per no compartir el projecte local de la formació i en alguns casos tampoc el projecte nacional.

Dies més tard, la junta de PLF contestava, a través d’un comunicat, que Dovarganés havia estat expulsat de la secció local en virtut d’un expedient disciplinari obert des del municipi per falta de companyerisme, masclisme i tenir ideals ultraconservadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics