URGENT

Mai abans havien nascut tants nadons a PLF com el 2009.

Compartiu aquesta història

En tot l’any passat van néixer al municipi 135 nous palafollencs, una xifra que no s’havia registrat mai abans. Fins ara el màxim de naixements estava fixat l’any 2005, quan es van donar a llum a 134 nens i nenes.

Pel que fa a les defuncions; el nombre de morts al nostre municipi ha caigut dels 32 ara fa 2 anys, als 18 de l’any passat. Feia 15 anys que no es registraven un nombre inferior a les 20 defuncions al nostre municipi.

Aquestes dades marquen un creixement vegetatiu a Palafolls, pel 2009 de 117, una xifra mai assolida al nostre municipi, superant així la marca del 2008, que també marcava un rècord amb 98 persones.

Aquestes dades, facilitades pel registre civil de PLF, també posen de manifest la contundent davallada dels matrimonis al nostre municipi. Al 2009 sols 37 parelles van decidir casar-se, ja sigui per l’Esglèsia o amb cerimònia civil. Aquesta xifra és inferior a la registrada en els últims 7 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics