URGENT

La borsa de treball de PLF acull 443 nous usuaris al 2009.

Compartiu aquesta història

El servei de l’Ajuntament de PLF va registrar l’any passat un augment significatiu de nous usuaris que busquen feina i que no estaven apuntades anteriorment a la borsa de treball.
El nombre es superior al de l’any passat i de fet en sols dos anys aquest nombre ha pujat un 65%.

A banda d’aquestes 443 persones noves, també s’ha actualitzat 255 perfils ja existents a la borsa. Cada nou usuari d’aquest servei és entrevistat personalment per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament com a acollida al servei i per omplir la fitxa de la borsa de treball, amb la que es donarà suport a la recerca de feina.

L’any passat el servei ocupacional va oferir 150 llocs de treball, dels quals es van cobrir 119, prop d’un 80% a través de persones inscrites a la borsa de treball palafollenca.
El nombre de llocs de treball gestionats és similar al de l’any passat.

De fet durant tot l’any passat 218 usuaris de la borsa de treball van trobar feina, en la majoria de casos a través del servei.

A banda de la funció de borsa de treball, l’Àrea de Promoció Econòmica va fer l’any passat fins a 57 sessions de grup, en les que es treballen aspectes propis de la recerca de feina, com ara com fer un Currículum, com afrontar una entrevista de feina o com agilitar la recerca de feina per internet.

En aquestes sessions hi han participat 154 persones, i 13 persones més han participat en el curs d’auxiliar d’ajuda a domicili, de 500 hores lectives.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics