URGENT

La plataforma “Palafolls decideix” confia que l’Ajuntament no posarà impediments a la consulta.

Compartiu aquesta història

Divendres es va fer la primera assemblea de la plataforma ciutadana PLF decideix, l’encarregada d’organitzar la consulta sobre la independència a PLF el proper mes d’abril. L’assemblea, que va aplegar a un centenar de persones al teatre, va servir per presentar l’entitat i per recollir nous suports. Una de les prioritats de l’entitat és donar-se a conèixer i aconseguir la implicació dels palafollencs en la consulta. Ho explica Benjamí Costa, portaveu de PLF decideix.

Els organitzadors van destacar durant la presentació que s’ha de perdre la por a donar l’opinió, tan si és a favor de la independència com si és en contra.
Sobre el suport de l’Ajuntament el mateix Costa explica que tot i que el consistori no hi dóna suport explícitament, la plataforma espera que l’Ajuntament no posi impediments ni dificulti el desenvolupament normal de la consulta.

El ple de l’Ajuntament va decidir, amb els vots del PP i de 6 dels 7 regidors socialistes, no donar suport a una possible consulta sobre la independència a PLF.

A la trobada de divendres es va exposar la feina feta fins ara a través de les 5 comissions de treball que ja s’han creat. Els organitzadors van xifrar en uns 2.000 €, els diners necessaris per impulsar la consulta del mes d’abril. Una quantitat que esperen poder aconseguir a través de donacions directes i d’activitats organitzades en favor de la consulta.

L’entitat ja ha posat en marxa un canal al youtube, un perfil al facebook i un blog on es pot seguir l’actualitat de la consulta a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics