La Costa del Maresme es promociona a Fitur.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística del Maresme ha començat l’any promocionant la destinació Costa de Barcelona-Maresme a Fitur, la fira professional més important de l’Estat, que s’ha celebrat a Madrid entre el 20 i el 24 de gener.

L’oferta de lleure de la comarca s’ha promocionat dins de l’estand de Turisme de Catalunya, des d’on s’ha establert contactes entre el públic professional: turoperadors, agències de viatge i premsa especialitzada i s’ha fet promoció directa al consumidor final.

La gastronomia i l’oferta de platges han estat els elements que més interés han despertat entre el públic que cercava informació sobre destinacions properes per tal de començar a programar-se els seus dies de vacances.

Fitur és el primer certamen turístic en què es promociona Costa de Barcelona-Maresme aquest 2010. El segon serà la fira de Toulouse, a França. Amb l’assistència a aquestes fires, el Consorci vol promocionar la destinació Costa de Barcelona-Maresme entre el visitant de proximitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics