Patacada del sènior femení a Llagostera en la segona derrota consecutiva.

L’equip femení havia signat el millor inici de temporada de la seva història encadenant 12 victòries consecutives. Una ratxa que es va frenar la passada setmana amb la derrota a casa contra el St Hilari per 4 punts. Aquesta setmana, però, les noies han tornat a perdre amb un més que sever correctiu a la seva visita a Llagostera. Al final el marcador dóna fe del que va ser el partit; 78 a 32.

El partit havia de decidir qui lideraria el campionat, i es va decantar des del primer minut cap a l’equip de les gironines. Ara les palafollenques segueixen segones, però aquesta derrota pot afectar la motivació i l’estat d’ànim d’un equip que ha passat del seu millor moment, a la derrota més dolorosa en 2 partits.

El sènior masculí en canvi, va aconseguir la victòria davant del cuer de la classificació, el Tordera.
Els palafollencs es van endur el derbi de l’alt Maresme per 25 punts; 50 a 75, en un partit seriós i ben plantejat pels palafollencs.

Ara els nois escalen una posició i ja són 11s a la taula.

En categories inferiors el cadet masculí va perdre a la pista de l’Anglès, per 61 a 37, mentre que el mini masculí també va sortir derrotat de la pista del St. Feliu 101 a 22.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics