URGENT

Una excavadora rebenta una canonada de gas a les obres de l’autopista al Puigverd

Compartiu aquesta història

Aquest matí una màquina de l’empresa Dragados ha rebentat una canonada de gas mentre treballava a les obres de construcció del pont sobre la Tordera al polígon d’en Puigverd de PLF.

Segons els bombers, l’avís del trencament l’han rebut poc abans de les 8 del matí i un cop analitzada la situació amb un explusiometre s’ha pres la decisió de no evacuar cap de les empreses properes a la fuita de gas.

A un quart de 9 del matí s’ha personat un equip de treball de Gas Natural, que ha iniciat els treballs per frenar la sortida del gas, que s’ha aconseguit una hora més tard. Ara els tècnics de l’empresa treballen per substituir el tram de canonada afectat. Segons Gas Natural, el tall en el subministrament d’aquesta canonada no afecta a cap usuari particular.
Tan bombers com l’empresa asseguren que no hi ha hagut cap perill per a la població al tractar-se d’una fuita en camp obert. Tot i això fins al lloc dels fets s’hi han traslladat dues dotacions de bombers, mossos d’esquadra i Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics