URGENT

Malgrat inaugura diumenge el seu nou camp de futbol.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge Malgrat estrenarà el nou camp de futbol municipal que s’ha construït gràcies a les ajudes del 1r Fons Estatal d’Inversió Local del govern central.

El nou camp de futbol, que ha costat més de 3 milions d’€, està situat al costat del cementiri municipal i té una mica més de 13.000 metres quadrats. Les noves instal·lacions disposen d’un camp de joc de gespa artificial amb una superfície esportiva de 106 X 64 metres, zona de vestidors, serveis, bar-cafeteria i una graderia amb una capacitat per a 320 persones. L’accés principal a les instal·lacions es fa des de la zona verda dels Jardins de la Solidaritat.

A l’acte d’inauguració, que començarà a les 12 del migdia, hi serà present el delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel.

Malgrat va aconseguir finançament per a dues actuacions diferents en la primera convocatòria del FEIL. Una era la construcció del camp de futbol i l’altre l’acondicionament de l’exterior del pavelló esportiu dels Germans Margall.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics