Malgrat inaugura diumenge el seu nou camp de futbol.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge Malgrat estrenarà el nou camp de futbol municipal que s’ha construït gràcies a les ajudes del 1r Fons Estatal d’Inversió Local del govern central.

El nou camp de futbol, que ha costat més de 3 milions d’€, està situat al costat del cementiri municipal i té una mica més de 13.000 metres quadrats. Les noves instal·lacions disposen d’un camp de joc de gespa artificial amb una superfície esportiva de 106 X 64 metres, zona de vestidors, serveis, bar-cafeteria i una graderia amb una capacitat per a 320 persones. L’accés principal a les instal·lacions es fa des de la zona verda dels Jardins de la Solidaritat.

A l’acte d’inauguració, que començarà a les 12 del migdia, hi serà present el delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel.

Malgrat va aconseguir finançament per a dues actuacions diferents en la primera convocatòria del FEIL. Una era la construcció del camp de futbol i l’altre l’acondicionament de l’exterior del pavelló esportiu dels Germans Margall.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics