URGENT

El PP de PLF demana més policies i denuncia inseguretat ciutadana.

Compartiu aquesta història

Els populars denuncien la passivitat de l’Ajuntament de PLF davant el que consideren una onada de robatoris a les urbanitzacions i barris del municipi.

En un comunicat, la formació assegura, a més, que no hi ha presència policial de cap tipus en aquestes zones del municipi, cosa que permet als lladres actuar amb total impunitat. Els populars afirmen que l’equip de govern és conscient i coneixedor de la problemàtica, però que no ha actuat.

Segons afirmen els populars els lladres utilitzen els tallafocs de les zones forestals per fugir amb tot terreny de les àrees on actuen.

Davant d’aquesta onada de robatoris, la formació demana ampliar el cos de la policia local amb més agents per tal que es pugui patrullar en aquestes zones més allunyades del centre.

Els populars denuncien que mentre el consistori destina diners a monuments, murals, piràmides i obres faraòniques, es descuida la seguretat del municipi i en concret la seguretat de les urbanitzacions, i arriben a preguntar-se si es tracta de discriminació del consistori als ciutadans d’aquestes zones més perifèriques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics