URGENT

PLF presentarà 6 projectes per a ser finançats pels 900 mil € del nou FEIL

Compartiu aquesta història

Ja es coneix a que preveu destinar l’equip de govern local els 904 mil € que es destinarà el govern central a PLF.
En total el consistori presentarà 6 projectes a aquestes ajudes destinades a revitalitzar la inversió pública des dels municipis.

El 75% dels diners del FEIL estaran destinats a 3 projectes.

El que s’endú la major part del finançament estatal, és el d’ampliació del casal d’avis del centre i el servei de Respir.
L’actuació preveu 350 mil € per tal d’ampliar notòriament l’espai del casal de l’avi, integrant l’espai actual de la terrassa i de la vorera de la part del pavelló esportiu, dins la sala principal del casal. També es preveu construir un primer pis en tota la superfície del casal, destinat al servei de respir, ho explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

La segona partida més llarga estarà destinada a incrementar el pressupost ordinari de Serveis Socials, una novetat d’enguany d’aquestes ajudes. Es destinaran 174 mil € a aquesta partida.

El tercer projecte amb major assignació econòmica, 170 mil€ és la connexió entre la passera i el barri St Lluís. Es preveu que en breu es faci la passera que unirà peatonalment en centre de la vila amb el barri de st Lluís, però no quedava resolt la connexió entre el final de la passera i els carrers del barri. Aquesta connexió es farà amb el finançament estatal.

La resta de projectes preveuen instal.lar escales i barannes de seguretat al camp de futbol municipal, diferents intervencions medioambientals i de prevenció d’incendis. L’últim projecte previst és la creació d’un servei wireless a tot el municipi.

En breu aquests projectes es presentaran a l’estat per a la seva aprovació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics