URGENT

L’oposició critica la manca d’informació i la idoneïtat d’alguns projectes del FEIL 2010

Compartiu aquesta història

Ahir RP explicava la intenció de l’Ajuntament de PLF de presentar 6 projectes a les ajudes estatals dirigides a incentivar l’economia dels municipis.
L’oposició a l’Ajuntament ha valorat positivament la presentació de projectes socials, com ara l’ampliació del casal de l’avi i del servei de respir, o l’assignació del 20% de les ajudes a Serveis Socials.

En canvi s’han mostrat més crítics amb altres actuacions previstes. Una actuació per la que es demanarà subvencions a l’Estat és la connexió entre el final de la futura passera amb el barri de St Lluís. Precisament Óscar Bermán del PP, ha demanat que projectes com la passera peatonal entre les ferreries i el barri de St Lluís s’aparquin davant la complicada situació econòmica actual.

Tampoc creu que la passera sigui prioritària el portaveu d’Esquerra, Jordi Pedemonte que tot i estar a favor d’aquesta actuació dubta que la zona es desenvolupi en breu, i que per tant la passera serà una obra infrautilitzada.

Iniciativa ha volgut deixar palesa la manca de participació de l’oposició en la tria de projectes i considera que ara no és el moment d’executar alguns dels projectes presentats a les ajudes estatals.

Xavier Dalmau defensa els projectes presentats i assegura que el FEIL, ajuda als consistoris a tirar endavant diferents iniciatives en temps difícils. Ha volgut destacar el projecte del casal de l’avi i del servei de respìr.

En total l’estat destinar uns 900 mil € per a 6 projectes. A banda dels ja esmentats, es preveu crear una xarxa d’internet sense fils, l’actuació en boscos per evitar incendis, o la col.locació d’elements de seguretat al camp de futbol.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics