La policia ha de protegir l’àrbitre del partit PLF – Quatre Vents.

Partit crispat al camp i a la graderia. A la rivalitat lògica d’equips de poblacions veïnes es va sumar la crispació dels seguidors blanencs amb l’àrbitre del partit.

Els 90 minuts van acabar amb empat a 3 gols. 2 dels gols del PLF van ser de penal, i podrien haver guanyat si haguessin transformat el 3r penal assenyalat a favor dels locals.
Precisament aquestes 3 penes màximes contra el Quatre Vents, no van agradar als aficionats blanencs que van increpar a l’àrbitre del partit fins el punt d’haver de necessitar la presència de la Policia Local per protegir-lo. A 2/4 de 8, una patrulla es va desplaçar fins el camp de futbol i va estar pendent de la situació fins que l’equip visitant i els seus seguidors van marxar del camp palafollenc.

La revenja esportiva va venir dels juvenils. El Ràcing Blanenc va guanyar al PLF per 1 a 3, tot i una bona primera part dels locals.
El cadet va guanyar còmodament a l’Hostalric per 4 a 0, amb gols de Soso i Raül a la primera meitat i de Enzo i de nou Raül a la 2a.
L’infantil, en canvi va caure derrotat a casa contra el Breda per 0 a 4, tornant al PLF el resultat del partit de la primera volta.
En categories inferiors destaquem la victòria dels dos prebenjamins; l’A contra el Lloret per 3 a 0 i el B contra el Caldes per 7 a 0.
El Benjamí B, va plantar cara a l’Arbúcies , però no va poder endur-se els 3 punts, després de perdre 2 a 5.

En futbol Sala, El St. Lluís va perdre a casa contra el Vallgorguina per 1 a 3, i acaba la primera volta de la lliga a la zona mitja de la taula amb 17 punts, a l’espera de la visita a casa del Morera, el cuer de la classificació, amb sols una victòria en tota la primera volta.