URGENT

Malgrat tanca al trànsit l’avinguda dels pins, a tocar de la platja.

Compartiu aquesta història

Finalment l’Ajuntament de Malgrat ha decidit tancar el trànsit l’avinguda dels Pins, el vial que toca la platja i que és paral.lel a la via del tren i al passeig marítim.

El consistori ja ha instal·lat pilones mòbils que tancaran l’accés del trànsit en un horari que encara està per determinar. Una mesura que es pren després d’haver intentat altres opcions per reduir el fluxe de vehicles en una zona inclosa dins el l’oferta d’oci turístic del municipi, amb bars, restaurants i discoteques.

Aquest estiu, es va prohibir l’aparcament de vehicles en aquest vial, que al cap de setmana es convertia en sentit únic.

La decisió de tancar al trànsit aquesta avinguda, molt concorreguda als caps de setmana, respon, segons el consistori, a un parell d’episodis que van afectar l’accés de vehicles d’emergència a la zona. Segons el regidor de seguretat de Malgrat, Valentín Rodríguez, el pas sota de la via de tren a la riera no permet el pas dels cotxes de bombers i d’algunes ambulàncies, i els vehicles han d’anar fins a l’accés de Santa Susanna per creuar fins a l’avinguda.

El regidor creu que la campanya de sancions aplicada a l’estiu ha ajudat a conscienciar la gent, però reconeix que calen alternatives d’estacionament dels cotxes, atès que es tracta de l’espai d’oci nocturn del municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament estudia habilitar alguns espais on es permeti estacionar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics