URGENT

El menjador de Caritas de Poblenou serveix 5.000 dinars en un any.

Compartiu aquesta història

Nascut el febrer de l’any passat com a resposta a l’agreujament de la crisi econòmica, el menjador de Caritas de Poblenou, a Pineda, ha servit en els seu primer any uns 5000 dinars a una mitjana d’uns 30 usuaris diaris.

Des de mitjans de gener, el servei s’ha ampliat i ara també es serveixen sopars, gràcies a la 60a de col·laboradors voluntaris, Són ells que s’organitzen en 5 torns de pels dinars i 5 més pels sopars de dilluns a divendres.
Aquests voluntaris són qui articulen el servei, fent donatius econòmics, donant el seu temps i compartint les estones i el caliu amb els més necessitats.

El menjador de Caritas de Poblenou es finança amb 87 apadrinaments de dinars (persones que donen entre 5 i 40 euros mensuals) i a donatius de particulars, associacions, empreses i Ajuntaments.

Els usuaris vénen derivats dels serveis d’acollida de Càritas i de Benestar Social dels Ajuntaments, que a més en fan un seguiment
El menjador està ubicat als locals socials de la Parròquia de Poblenou, a l’Av. Mediterrània, 40, de Pineda de Mar.

Un dels objectius per aquest segon any de treball és aconseguir que s’adrecin al menjador aquelles persones que el dinar o sopar els podria ser una ajuda per arribar a final de mes, però que per vergonya o per prudència no s’atreveixen a demanar-ho.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics