El menjador de Caritas de Poblenou serveix 5.000 dinars en un any.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nascut el febrer de l’any passat com a resposta a l’agreujament de la crisi econòmica, el menjador de Caritas de Poblenou, a Pineda, ha servit en els seu primer any uns 5000 dinars a una mitjana d’uns 30 usuaris diaris.

Des de mitjans de gener, el servei s’ha ampliat i ara també es serveixen sopars, gràcies a la 60a de col·laboradors voluntaris, Són ells que s’organitzen en 5 torns de pels dinars i 5 més pels sopars de dilluns a divendres.
Aquests voluntaris són qui articulen el servei, fent donatius econòmics, donant el seu temps i compartint les estones i el caliu amb els més necessitats.

El menjador de Caritas de Poblenou es finança amb 87 apadrinaments de dinars (persones que donen entre 5 i 40 euros mensuals) i a donatius de particulars, associacions, empreses i Ajuntaments.

Els usuaris vénen derivats dels serveis d’acollida de Càritas i de Benestar Social dels Ajuntaments, que a més en fan un seguiment
El menjador està ubicat als locals socials de la Parròquia de Poblenou, a l’Av. Mediterrània, 40, de Pineda de Mar.

Un dels objectius per aquest segon any de treball és aconseguir que s’adrecin al menjador aquelles persones que el dinar o sopar els podria ser una ajuda per arribar a final de mes, però que per vergonya o per prudència no s’atreveixen a demanar-ho.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics