URGENT

4 malgratencs detinguts per robar a l’interior de vehicles a diferents municipis, entre ells PLF i Malgrat.

Compartiu aquesta història

Fa mesos que les poblacions de la comarca estan patint una onada de robatoris a l’interior de vehicles. Més d’una 50 en un parell de mesos només a PLF i Malgrat. En relació a aquests robatoris la Policia Local de Malgrat va detenir la passada setmana a 4 veïns del municipi.

Segons fonts policials, la col·laboració ciutadana va fer dirigir les investigacions cap a una parella del municipi, i posteriorment, agents de la Policia Local de Malgrat van constatar la implicació de dues persones més, una d’elles menor d’edat.
Ho explica el regidor de seguretat de l’Ajuntament de Malgrat, Valentín Rodríguez.

Segons sembla els quatre detinguts es dedicaven a assaltar vehicles de matinada amb la intenció de buidar-los de qualsevol cosa de valor que es pogués vendre posteriorment, ja siguin radiocds, ulleres de sol, eines o altaveus.

La policia a més ha esbrinat quin era el destí dels objectes robats. Els agents han identificat 2 botigues de compravenda d’objectes de segona mà a Mataró i a Granollers, on els detinguts venien tots els objectes robats. Segons fonts policials, haurien arribat a vendre una 70a de radiocd’s.
La policia de Malgrat atribueix a aquest grup una 50a de robatoris a l’interior de vehicles només a Malgrat, per Rodríguez, no descarta que siguin els protagonistes dels robatoris en d’altres municipis, com ara PLF, tot i que ara són els Mossos qui hauran de determinar-ho.

Ara la investigació ha passat als Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar, que intentarà identificar la procedència i legítima propietat del gran nombre d’objectes robats.
Les detencions les van fer conjuntament els Mossos d’esquadra i la Policia Local de Malgrat entre dimecres i dijous, i divendres van passar a disposició judicial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics